dilluns, 5 de maig del 2014

Sant Jordi al Guinovart

El dia de Sant Jordi vaig estar a l'escola Josep Guinovart de Castelldefels. Durant el dia es van organitzar activitats pels nens i a la tarda, a les 16.30 l'AMPA va organitzar jocs i una taula amb berenar.
Cal dir que l'AMPA d'aquesta escola és molt activa i participativa, i l'equip directiu la té molt en compte, es donen suport mutu.
A l'entrada de l'escola s'ha pogut veure durant uns dies una exposició de roses i dracs creats per les famílies, la creativitat i l'originalitat hi era present.
Per altra banda, el mateix dia de Sant Jordi es va vendre el llibre "Guinovart la meva escola", i les seves autores el van signar. La Dolors Rosas, mestra de l'escola, és la il·lustradora i la Maria Noemí Doce és l'escriptora d'aquesta entranyable història adaptada pels més petits, i que té com a principal propòsit la defensa de l'escola pública, i en concret la del Guinovart. Famílies i mestres han lluitat per dir NO al tancament del pròxim curs de P3, per convertir l'escola únicament en institut. Si voleu veure la participació de l'AMPA als matins de TV3 per denunciar la situació cliqueu aquí.

La Dolors signant el llibre als seus alumnes.