dijous, 12 de setembre del 2013

Gimcana amb pintura!





A finals del mes d’agost vam organitzar entre una colla d’adults una gimcana pels nens i nenes del poble, amb edats compresses entre 3 i 14 anys. L’objectiu de les diferents proves-activitats era gaudir evitant la competitivitat, i així al final els guanyadors érem tots, fins i tot els organitzadors! En acabar ja estàvem pensant en les millores pel pròxim any.
Una de les proves en les que vam pensar va ser en una relacionada amb l’art. Vam decidir que aquesta seria l’última prova i que jo m’encarregaria d’acabar-la de definir. I així ho vaig fer.

Una mare ajudant al seu fill.
Després de donar unes quantes voltes a la idea, vaig pensar que seria una prova molt lliure en la que els nens i nenes poguessin deixar-se anar  i impregnar l’emoció viscuda durant les proves, ja que aquesta era l’última.
Més d'un no va poder oblidar-se del seu desig.
Els materials que vam fer servir van ser pintura de tempera, paper d’embalar i plats (per posar la pintura). La prova consistia en pintar sobre el paper per grups amb la pintura, fent servir les mans i els peus, o alguna altra part del cos.

Segons l’edat es van posar d’acord amb algun tema o no (segons l’edat dels components), i van posar-se a pintar. Els nens s’ho van passar molt bé i els més grans també!