
Les ametlles garapinyades les podeu fer de la següent manera:
Utensilis,
1 cassola de fang
1 cullera de fusta
Ingredients,
Ametlles crues amb pell (sense closca)
Sucre
Aigua
(Si voleu podeu posar una mica d'anís)
La mesura dels tres ingredients ha de ser la mateixa. Podeu agafar un got de 250 ml aprox. per fer les mesures.
Procediment,
Introduir tots tres ingredients a la cassola alhora, i coure a foc lent. Remenar amb la cullera contínuament.
Poc a poc l'aigua s'anirà evaporant i el sucre anirà prenent força. No deixeu de remenar.
El sucre s'anirà desfent i enganxant a les ametlles. Les podeu deixar al punt que més us agradi, però no convé que es desfaci molt, perquè es pot cremar i donar-li un gust amarg.
Quan les tingueu llestes cal que les tragueu de la cassola i les poseu sobre un paper de plata.
Deixeu-les arrofredar i, ja les podeu tastar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada